Kuchnia bałkańska zawsze cieszyła się dużym powodzeniem w naszym kraju. Jej wielobarwność, różnorodność oraz intrygująca kompozycja smakowa powodują, że niezależnie skąd dany konsument pochodzi, to zawsze znajdzie w niej coś wyjątkowego dla siebie samego. Wykorzystując potencjał jaki daje kuchnia bałkańska zdecydowałem się o otworzeniu kuchni pochodzącej z tego rejonu naszego kontynentu. Bardzo istotnym dla mnie aspektem całej tej inwestycji było wierne odzwierciedlenie motywów i stylów charakterystycznych dla tamtego miejsca, które udało mi się ująć i przemycić do mojego lokalu dzięki wsparciu doświadczonego projektanta wnętrz w pomieszczeniach gastronomicznych. Projekt lokalu gastronomicznego zajął mu zaledwie trzy dni, a jego wdrożenie w życie przez ekipę remontowo-budowlaną zajęło raptem dwa tygodnie co do dziś wydaje mi się wyczynem iście niemożliwym. Tłumnie zbierający się goście dowodzą temu, że inwestycja idealnie się powiodła, a chętnie goszczący przyjezdni również wypowiadają się w samych superlatywach o moim przedsięwzięciu.