Kuchnia bałkańska zawsze cieszyła się dużym powodzeniem w naszym kraju. Jej wielobarwność, różnorodność oraz intrygująca kompozycja smakowa powodują, że niezależnie skąd dany konsument pochodzi, to zawsze znajdzie w niej coś wyjątkowego dla siebie samego. Wykorzystując potencjał jaki daje kuchnia bałkańska zdecydowałem się o otworzeniu kuchni pochodzącej z tego rejonu naszego kontynentu. Bardzo istotnym dla mnie aspektem całej tej inwestycji było wierne odzwierciedlenie motywów i stylów charakterystycznych dla tamtego miejsca, które udało mi się ująć i przemycić do mojego lokalu dzięki wsparciu doświadczonego projektanta wnętrz w pomieszczeniach gastronomicznych. Projekt lokalu gastronomicznego zajął mu zaledwie trzy dni, a jego wdrożenie w życie przez ekipę remontowo-budowlaną zajęło raptem dwa tygodnie co do dziś wydaje mi się wyczynem iście niemożliwym. Tłumnie zbierający się goście dowodzą temu, że inwestycja idealnie się powiodła, a chętnie goszczący przyjezdni również wypowiadają się w samych superlatywach o moim przedsięwzięciu.
Losowe artykuły:
Przeczytaj także:
Słodycze reklamowe
Każda firma szuka coraz to nowszych sposobów na nakłonienie klienta do skorzystania z jej usług lub do kupienia oferowanego przez nią towaru. Niektóre sposoby...
Restauracja na wesele
Restauracja Komorniki i Restauracja na wesele Poznań
Restauracja na wesele
Powoli odchodzimy od wesel organizowanych w salach weselnych lub remizach. Coraz częściej robimy małe wesela organizowane...